aradi

RESTAURANT

ARADI

Punta d’en Ramis, 17 – Platja d'Aro
Tel. 972 81 73 76
reserves@restaurantaradi.com
www.restaurantaradi.com

El restaurant Aradi s’ubica dins l’Hotel Costa Brava. Ofereix una experiència gastronòmica que aposta per la innovació sense deixar de banda la cuina tradicional catalana i la marisqueria. Disposa d’un celler propi amb una extensa varietat de vins de la DO Empordà, espanyols i internacionals, i de diverses terrasses per a gaudir dels àpats a la fresca.

Obert cada dia

Obert tot l’any

CAP DE CUINA
BLAI FLORENSA

El xef Blai Florensa és un enamorat de la cuina tradicional catalana però també aposta per la innovació en la cuina moderna. Treballa el producte de territori donant valor a la marca del col·lectiu.
Durant la seva carrera professional ha estat treballant a diferents restaurants tant de Lleida, on es va formar, com de Girona. I també va realitzar un Stage al Restaurant Can Jubany de Calldetenes.
Ha rebut premis atorgats per la Federació d’Hostaleria de Lleida; 1r Premi del concurs per joves cuiners Àngel Moncusí, i 3r Premi al millor treball de cuina en el concurs joves cuiners Àngel Moncusí.

 
CAP DE SALA
MARIA DEL CAMPO MARTÍNEZ

La Maria porta tota la seva vida treballant al món de l’hostaleria. Va començar de cambrera a l’hotel Can Català de Roses i a l’hotel Augusta de Salou, però ja fa més de 38 anys que treballa al Grup Aromar Hotels & Restaurants i ha passat per l’hotel S’Agaró, l’hotel Aromar, la Pizzeria la Riera, l’hotel Costa Brava i actualment és la cap de Sala del restaurant Aradi de Platja d’Aro.

 

C/ Del Turisme 1, 17253 Vall-llobrega (Girona)

© Cuina de l’Empordanet. All rights reserved.