PRESENTADA LA NOVA GUIA DE RESTAURANTS 2024-25 DE LA CUINA DE L’EMPORDANET

PRESENTADA LA NOVA GUIA DE RESTAURANTS 2024-25 DE LA CUINA DE L’EMPORDANET

L’acte, que ha tingut lloc aquest dilluns al matí a l’Hotel Aigua Blava de Begur, ha comptat amb la presència dels xefs de La Cuina de l’Empordanet encapçalats pel seu president, Vicenç Fajardo, a més de la diputada delegada de Girona Excel·lent i Mercats de la Diputació de Girona, Vanessa Peiró i la Presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Gloria Marull.  


L’objectiu de la guia és donar a conèixer i promocionar els restaurants que integren el col·lectiu i facilitar la feina dels informadors turístics de la zona. 

Begur (Begur, Baix Empordà), 6 de maig del 2024.- La Cuina de l’Empordanet ha presentat aquest matí la seva nova guia de restaurants en un acte que s’ha fet a l’Hotel Aigua Blava de Begur i que ha comptat amb la presència de caps de cuina i de sala dels 11 restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic empordanès; del seu president, Vicenç Fajardo; de la diputada delegada de Girona Excel·lent i Mercats de la Diputació de Girona, Vanessa Peiró i la Presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Gloria Marull. 

La guia és la carta de presentació del col·lectiu, amb la qual es dona a conèixer quins són els restaurants membres de l’associació, es fa difusió de la informació bàsica de cada restaurant mitjançant la comunicació clara i accessible.

La guia contribueix a crear una identitat de marca coherent, donant protagonisme als espais interiors i exteriors dels restaurants, així com a les fotografies conjuntes de caps de cuina i de sala. Aquesta decisió va en sintonia amb la línia de treball que està adoptant el col·lectiu de dignificar i donar més visibilitat a la feina que fa el personal de sala, així com posar-la a l’alçada del de cuina.

La guia, que s’ha editat en dues versions- una en català i francès, i l’altra en castellà i anglès-  serveix per donar a conèixer i promocionar els 11 restaurants que integren el col·lectiu. A més, la  publicació de La Cuina de l’Empordanet també és una eina útil per als informadors turístics de la zona, ja que es distribueix a totes les oficines de turisme de la comarca i altres punts d’informació. En aquest sentit, cal dir que la guia no només està pensada de cara als visitants i turistes sinó també per la gent local amb l’objectiu que gaudeixin dels establiments de més prestigi i renom del territori. A més a més, es pot llegir en un format digital i interactiu a https://www.flipsnack.com/CD8C9C5569B/guia-cuina-empordanet-2024/full-view.html