CASAMAR

RESTAURANT

CASAMAR

C. del Nero, 3 - Llafranc
Tel. 972 30 01 04
info@hotelcasamar.net
www.hotelcasamar.net

El restaurant Casamar ofereix una proposta basada en el producte i en acurades elaboracions de temporada. Disposa d’una extensa carta de vins locals i internacionals. Està situat sobre la magnífica badia de Llafranc i podreu degustar la seva cuina des de la terrassa del restaurant, contemplant les espectaculars vistes.

1 Sol Repsol

Tancat diumenge dilluns i dimarts (juliol i agost només dilluns)

Vacances de gener a mitjans de març

CAP DE CUINA
QUIM CASELLAS

En Quim Casellas va començar a treballar amb Joan Piqué, que es va convertir en el seu mestre en el seu referent i que li va descobrir la cuina. Des de llavors a demés de treballar a l’hotel-restaurant familiar va continuar formant-se en cuines com la de Carles Gaig, Joan Roca, Fermí Puig i de tots ells va aprendre i va adquirir una visió més àmplia que li va permetre atrevir-se amb noves experiències fins que va assumir la cuina del Casamar el 2002. La bona feina va ser reconeguda el 2011, quan la Guia Michelin  que va donar al Casamar una estrella Michelin , que va ostentar fins l’edició 2022.

CAP DE SALA I CAMBRER DE VINS
MARIA CASELLAS I ALEX PEIRÓ

La Maria porta la vocació de servei a les venes. Germana de Quim Casellas, sempre ha treballat en el negoci familiar pero va ser sobre el 2002 que en Quim i ella van començar a gestionar el negoci familiar. La Maria al capdavant de la Sala i l’hotel  i en Quim a la cuina.

Nascut a Palafrugell, l’Àlex és de família de restauradors. Va fer diferents estades: al Drolma, amb Alfred Romagosa, on va aprendre a buscar l’excel·lència a la sala; al Celler de Can Roca, amb Josep Roca, va aprendre humilitat i treball; al Moo, amb Roger Viusà, on va adquirir la passió pel vi. És sommelier al Casamar des del 2007. 

C/ Del Turisme 1, 17253 Vall-llobrega (Girona)

© Cuina de l’Empordanet. All rights reserved.