TERRASSA TERRAMAR

RESTAURANT

TERRASSA TERRAMAR

Pg. Cypsela, 1 - Llafranc
Tel. 972 30 02 00
info@hterramar.com
www.hterramar.com

El restaurant Terramar ofereix una proposta de cuina tradicional i de proximitat amb tocs de modernitat. La carta de vins disposa d’una variada proposta de vins de l’Empordà. Situat al passeig de Llafranc, sereu testimonis d’un entorn paisatgístic únic. Podreu menjar a la seva acollidora terrassa a primera línia de mar i cara al Mediterrani.

Obert cada dia

Vacances de novembre a mig gener

CAP DE CUINA
MIQUEL GARCÍA

En Miquel és un cuiner creatiu, bon coneixedor de la cuina empordanesa. Enamorat dels productes de proximitat i de temporada. Domina a la perfecció la cuina dels arrossos i del peix fresc. Abans de treballar al Terrassa Terramar ha dirigit cuines com la de l’Hotel Restaurant Sa Punta o la de l’Hotel Llafranc. 

CAP DE SALA
JOAN MARTÍNEZ

En Joan condueix a diari el Restaurant Terrassa Terramar de Llafranc. La seva trajectòria ha estat sempre lligada a l’evolució i creixement professional entorn a la cultura gastronòmica empordanesa. Noves idees en la gestió, un profund coneixement de la cuina local i la seva curiositat pel món dels vins, han fet que es convertís en una peça clau en la transformació generacional que viu el Terramar.

C/ Del Turisme 1, 17253 Vall-llobrega (Girona)

© Cuina de l’Empordanet. All rights reserved.