Cuina de l’Empordanet proposa un ‘Festival de Tasts de l’Empordà’ al Vívid 2022

El col·lectiu gastronòmic Cuina de l’Empordanet participa del programa d’activitats del Vívid 2022. El Vívid es el festival del vi de la DO Empordà i, cada any, durant els caps de setmana del mes d’abril ofereix una selecció de les millors propostes enoturístiques que es poden viure a la Costa Brava.

Cuina de l’Empordanet hi és present enguany amb una iniciativa de sopars amb maridatge anomenada Festival de Tasts de l’Empordà. Cada un d’aquests sopars comptarà amb sis plats (dos entrants, dos principals i dues postres) fets per sis restaurants diferents del col·lectiu que, a la vegada, aniran maridats amb sis de vins de sis cellers de la DO Empordà diferents.

D’aquesta manera, els plats sortiran a sala acompanyats d’una sola referència de vi. Una vegada rere una altra, cada cuiner i cada cellerer explicaran als comensals les seves creacions i justificaran el sentit d’aquell maridatge concret.

El Festival de Tasts de l’Empordà proposa tres cites: l’1 d’abril al restaurant Es Portal de Pals, el 8 d’abril al restaurant Aradi de Platja d’Aro i el 22 d’abril al restaurant Terrassa Terramar de Llafranc.

 

LES ENTRADES ES COMPREN AQUÍ