‘Sopars amb Tòfona’ als restaurants de la Cuina de l’Empordanet

La Cuina de l’Empordanet i l’Associació de Productors de Tòfona de Catalunya impulsen aquesta nova iniciativa que tindrà lloc els divendres 17 i 24 de febrer i 3 de març.

El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet, de forma conjunta amb l’Associació de Productors de Tòfona de Catalunya, presenta la primera edició dels ‘Sopars amb Tòfona’ en plena època d’aquest bolet tan apreciat.

La campanya arriba amb tres cites els dies 17 i 24 de febrer i 3 de març. En cada una de les dates se celebrarà un sopar ideat per dos restaurants del col·lectiu, amb un menú degustació que inclourà la tòfona negra com a ingredient de pràcticament tots els plats (quatre aperitius, quatre plats principals i dues postres).

El primer ‘Sopar amb Tòfona’ tindrà lloc a El Roser 2 de L’Escala el 17 de febrer i comptarà amb la proposta gastronòmica del restaurant escalenc sumada a la d’Es Portal (Pals). Seguiran els restaurants Saó (Fonteta), que exercirà d’amfitrió, i Vicus (Pals) el 24 de febrer al local. El darrer àpat es durà a terme al restaurant Terrassa Terramar (Llafranc), amb la participació del també llafranenc Casamar, el 3 de març.

Tots els menús aniran maridats amb els vins d’un celler baixempordanès diferent. Seran Clos d’Agon (Calonge), Mas Oller (Torrent) i Mas Geli (Pals), en aquest ordre. A més, també comptaran amb una copa de benvinguda amb vins escumosos de Gramona, Llopart i Rovellats, respectivament. Cada sopar tindrà un preu de 120€ per persona.

Els menús complets es poden consultar a continuació en aquesta pàgina i a les xarxes socials de l’entitat (Instagram, Facebook i Twitter).