La Cuina de l’Empordanet, protagonista al Fòrum Gastronòmic

La Cuina de l’Empordanet ha participat recentment al Fòrum Gastronòmic Girona 2022 per partida doble. Per una banda, ha estat present entre els tallers de l’espai cuina Territori de Girona; per l’altra, ha portat la part gastronòmica dels estands de Damm i Perelada.

Espai cuina Territori de Girona era la proposta del Fòrum per tal que restauradors de les comarques gironines oferissin demostracions treballant amb productes amb el segell de qualitat Girona Excel·lent. En el cas de la Cuina de l’Empordanet, els restaurants que hi han ofert sessions han estat Es Portal i Casamar, que han mostrat al públic com treballaven amb productes com la ginebra Nut, els vins de Gerisena, Espolla i Vinyes dels Aspres, l’arròs Molí de Pals, el cafè Cornellà, el fetge gras Collverd i les anxoves Callol Serrats.

Mentrestant, el col·lectiu també s’ha fet càrrec de l’oferta gastronòmica dels espais de Damm i Perelada al Fòrum Gastronòmic. Per a la proposta de la marca cervesera, els restaurants Saó, Casamar i Diferent han ideat quatre tastets diferents. En total se n’han servit més de 3.000 unitats. Pel que fa al celler empordanès, el col·lectiu gastronòmic els ha elaborat tres tapes diverses.