Finalitza la desena edició dels Sopars Maridats amb prop de 600 comensals

Vall-llobrega (Baix Empordà), 5 de desembre del 2022. – Aquesta tardor ha tingut lloc la desena edició dels Sopars Maridats. En el marc d’aquesta iniciativa s’han dut a terme, al llarg de tots els divendres des del 7 d’octubre fins al 2 de desembre, 16 àpats confeccionats per parelles formades per un restaurant de La Cuina de L’Empordanet i un celler de la DO Empordà. Tant uns com altres havien treballat conjuntament de forma prèvia per portar a taula la millor combinació entre els plats i els vins que formarien el menú.

Els restaurants participants han estat Saó (per partida doble), Aquamare, Terrassa Terramar, Vicus, La Plaça, Es Portal, Aurum, El Roser 2, Casamar, La Cala Taverna, Aradi, Diferent, Tinars, Godard i Bo.TiC. Els Sopars Maridats han comptat amb els vins dels cellers Brugarol, *La Vinyeta, Mas Geli, Hugas de Batlle, Mas Pòlit, Vinyes dels Aspres, AV Bodeguers, Pere Guardiola, Clos d’Agon, Terra Remota, Martín Faixó, Mas Llunes, Arché Pagès, Martí Fabra, Vinyes d’Olivardots i Perelada.

En total els diversos Sopars Maridats han reunit prop de 600 comensals, amb una mitjana d’uns 37 assistents a cada àpat. El preu dels menús degustació maridats, fixat per cada restaurant, ha estat de 75 euros de mitjana.

Enguany, amb motiu de la celebració de les deu edicions de ‘Sopars Maridats’, tots els assistents a l’esdeveniment han rebut com a obsequi un llevataps commemoratiu de la Cuina de l’Empordanet.