GODARD

RESTAURANT

GODARD

Pg. de Sant Pol, 119 - S’Agaró
Tel. 972 28 20 96
godardsagaro@gmail.com
www.godardsagaro.com

El restaurant Godard és un establiment petit i familiar situat al mig de la platja de Sant Pol, en una casa del 1890 totalment reformada. La seva cuina es basa en productes de temporada i de proximitat de l’Empordà, acompanyats sempre de tot el que la gastronomia d’arreu del món ofereix. Conserva les tradicions però donant una espurna d’evolució, sempre respectant el producte de base.

Tancat dilluns i les nits de diumenge, dimarts i dimecres (estiu només els dilluns)

Vacances al gener

CAP DE CUINA
XAVI MADRONA

En Xavi tenia dos grans passions: el cinema i la cuina. Amb els anys va decantar-se pels fogons però mantenint el toc romàntic del cinema, i d’aquí que li posés al restaurant el nom d’un dels seus directors preferits: Jean-Luc Godard.
Mai ha passat per una escola de cuina però ha treballat a bons restaurants dels qual se n’ha nodrit, com el restaurant ‘Leku’ de Barcelona, el ‘Casamar’ de Llafranc, o el ‘Pujol’ de Mèxic, entre d’altres. De tots ells n’ha extret una cuina molt personal però a la vegada molt influenciada per totes les cases per on ha passat. La seva cuina combina la tradició i l’avantguarda, sempre respectant el producte del territori.

 
CAP DE SALA
CARME ÁLVAREZ

La Carme i en Javier són els pares d’en Xavi i tots tres comencen al Godard de Palamós l’any 2012. En Javier era l’encarregat de la part financera i la Carme feia de tot en les seves estones lliures, sempre fent costat al negoci familiar. És a mitjans del 2018 quan la Carme deixa el seu ofici de tota la vida (el tèxtil) per dedicar-se en cos i ànima a portar la sala del Godard, essent també la responsable dels vins. Ella és “la jefa”, qui fa que tot rutlli correctament.

C/ Del Turisme 1, 17253 Vall-llobrega (Girona)

© Cuina de l’Empordanet. All rights reserved.