ES PORTAL
Restaurant & Hotel Boutique

RESTAURANT

ES PORTAL
Restaurant & Hotel Boutique

Ctra. de Pals a Torroella de Montgrí, 17 - Pals
Tel. 972 63 65 96
info@esportalhotel.com
www.esportalhotel.com

El restaurant Es Portal ofereix cuina empordanesa actualitzada basada en el producte de proximitat, la delicadesa, el coneixement i un punt d’innovació i creativitat. Es complementa amb una acurada selecció de vins de l’Empordà i d’altres zones. Està especialitzat en l’arròs de Pals, el peix de les llotges de la Costa Brava i les carns del territori. Se situa a una masia del segle XVI.

Tancat dilluns i dimarts (de juny a setembre només dilluns)

Vacances del 6 de gener a mitjans de març

CAP DE CUINA
JOAN CARLES SÁNCHEZ

Joan Carles Sánchez és l’autor de la proposta gastronòmica d’Es Portal Restaurant & Hotel Boutique. Elabora plats de la cuina de l’Empordà amb un subtil toc actual, de producte ‘poc viatjat’, que expressa els sabors i les aromes del nostre paisatge, de mar i muntanya. Com a xef-director del Grup Es Portal promou i participa en iniciatives gastronòmiques que posen en valor la cuina de l’Empordà petit, la feina dels productors de proximitat i de la DO Empordà. Col·labora amb Girona Excel·lent, el Patronat de Turisme Girona Costa Brava i els darrers anys ha estat vicepresident de la Unió d’Hostaleria i Turisme de Costa Brava Centre i de la Cuina de l’Empordanet.

CAPS DE SALA
LAURA GUERRA - MERCÈ MIRÓ

Laura Guerra i Mercè Miró us acolliran perquè gaudiu d’una experiència inoblidable a Es Portal Restaurant. Elles i el seu equip de sala us explicaran la seva proposta gastronòmica, la carta i en què consisteixen els seus menús, i us aconsellaran amb la tria dels vins que s’ajustin més a les vostres preferències. Estaran pendents d’allò que us calgui perquè gaudiu al màxim del vostre àpat.

C/ Del Turisme 1, 17253 Vall-llobrega (Girona)

© Cuina de l’Empordanet. All rights reserved.