Bo.TiC

RESTAURANT

Bo.TiC

Av. Costa Brava, 6 - Corçà
restaurant@bo-tic.com
www.bo-tic.com
(reserves a través del lloc web)

El restaurant Bo.TiC proposa una cuina creativa, d’autor, innovadora i compromesa, inspirada en la cuina tradicional i evolucionada de manera constant. Disposa d’un experimentat servei i un celler amb més de 900 referències. Situat al bell mig de l’Empordà és un establiment modern i confortable que us farà descobrir noves sensacions. 

2 Estrelles Michelin

2 Sols Respol

Premi Nacional de Gastronomia

Tancat diumenge nit, dilluns i dimarts

Vacances 15 dies al febrer i 15 dies al novembre

CAP DE CUINA
ALBERT SASTREGENER

Albert Sastregener i Cristina Torrent, companys de vida i de professió que, l’any 2007 amb 28 i 25 anys respectivament, van encetar una carrera meteòrica que els va portar a aconseguir una estrella Michelin quan no feia ni dos anys que havien obert portes. Tot i la seva joventut, ja abans d’obrir el Bo.TiC el bagatge professional d’ambdós era envejable. L’Albert va estar set anys formant-se a l’Escola d’Hostaleria de Girona, on va tenir en Joan Roca com a docent, i va passar també per l’Escola de Pastisseria d’Espai Sucre de Barcelona. Alhora, havia anat formant part dels equips de prestigiosos restaurants com l’Àbac, el Mas Pau, l’Aliança d’Anglès o La Cuina de Can Pipes, entre d’altres, i també va dur a terme diferents estades en altres països.

CAP DE SALA
CRISTINA TORRENT

La Cristina, dissenyadora de moda i patronista, va combinar els seus estudis treballant els caps de setmanes i temporades d’estiu al Restaurant El Roser 2 i al Molí de l’Escala on es va especialitzar amb càterings. En arrencar el projecte del Bo.TiC, va fer el curs de sommelier a l’Escola d’Hostaleria de Girona amb un prestigiós professorat com Josep Roca, Delfí Sanahuja, Jaume Serra, Ferran Centelles, entre d’altres.

C/ Del Turisme 1, 17253 Vall-llobrega (Girona)

© Cuina de l’Empordanet. All rights reserved.