AQUAMARE

RESTAURANT

AQUAMARE

Av. Arenals de Mar, 3 - Platja de Pals
Tel. 972 66 77 40
info@resortlacosta.com
www.resortlacosta.com

Ubicat dins La Costa Beach & Golf Resort, a tocar de la Platja de Pals, el restaurant Aquamare ofereix una cuina elaborada amb productes locals, acompanyada d’una extensa carta de vins. Podreu degustar els seus plats a la terrassa, sobre la magnífica piscina de l’hotel.

Obert cada dia

Vacances de novembre a març

CAP DE CUINA
TONI MONTALBÁN

Toni Montalbán, cap de cuina a La Costa Beach & Golf Resort i xef del restaurant Aquamare, compta amb una llarga trajectòria professional de 34 anys darrere dels fogons. El 1984, quan només tenia 16 anys, va començar la seva aventura al restaurant Montserrat Can Salvi com ajudant de cuina. Des d’aleshores es va enamorar de la professió i la va fer el seu estil de vida: evolucionant, treballant i formant-se amb cuina tradicional i cuina d’autor aprenent dels millors cada dia. Una vida plena de satisfaccions i orgull per la professió. 

 
CAP DE SALA
JOAN OLLER

Àmplia experiència en hostaleria durant més de 20 anys, en Joan Oller ha realitzat estades al Restaurant Drolma i en diversos hotels d’Anglaterra on va ampliar els seus coneixements i experiència en el servei de sala, així com el perfeccionament de l’idioma, fet que li ha permès créixer i millorar arribant en l’actualitat a ser el cap de sala a La Costa Golf & Beach Resort, on treballa des de fa més de 15 anys. 

C/ Del Turisme 1, 17253 Vall-llobrega (Girona)

© Cuina de l’Empordanet. All rights reserved.