SOPARS MARIDATS

Cuina i vi de l'Empordà

​Sopars Maridats

Campanya gastronòmica amb els restaurants de la Cuina de l'Empordanet i la Cuina del Vent i els cellers de la DO Empordà

La campanya gastronòmica Sopars Maridats neix l’any 2013, de la mà dels restaurants de la Cuina de l’Empordanet i els cellers de la Denominació d’Origen Empordà. L’any 2015, degut els bons resultats dels dos anys anteriors i de la sol•licitud de més cellers a adherir-se al projecte, s’incorpora també el col•lectiu gastronòmic de l’Alt Empordà, La Cuina del Vent.

Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia empordanesa en un sentit absolut. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que elaboren conjuntament la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú.

Des de l’inici de la campanya, cada divendres (exceptuant el de Setmana Santa) es duu a terme un sopar a càrrec de cada col•lectiu amb el celler corresponent.

Entre els 5 i 6 mesos que dura la campanya, es duen a terme una trentena de sopars que us faran gaudir i delectar-vos del paisatge empordanès a taula.

Etiquetes a les xarxes socials durant la campanya:

#soparsmaridats  #cuinaempordanet  #cuinadelvent  #doemporda

8a EDICIÓ CAMPANYA GASTRONÒMICA SOPARS MARIDATS - 2020

7a EDICIÓ CAMPANYA GASTRONÒMICA SOPARS MARIDATS - 2019

6a EDICIÓ CAMPANYA GASTRONÒMICA SOPARS MARIDATS - 2018

5a EDICIÓ CAMPANYA GASTRONÒMICA SOPARS MARIDATS - 2017

4a EDICIÓ CAMPANYA GASTRONÒMICA SOPARS MARIDATS - 2016

3a EDICIÓ CAMPANYA GASTRONÒMICA SOPARS MARIDATS - 2015

2a EDICIÓ CAMPANYA GASTRONÒMICA SOPARS MARIDATS - 2014

1a EDICIÓ CAMPANYA GASTRONÒMICA SOPARS MARIDATS - 2013