Tocats pels bolets - 2018

Campanyes gastronòmiques > Tocats pels bolets - 2018

Tocats pels bolets

De l’1 al 31 d’octubre arriba la campanya gastronòmica ‘Tocats pels bolets’

18 restaurants del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet elaboraran plats en els quals els bolets del territori seran els grans protagonistes.

Els menús, amb uns preus que oscil·len entre els 48 i els 70€, es podran maridar amb productes dels cellers Clos d’Agon, Mas Oller, Perelada, Gramona, Llopart i Rovellats.

Vall-llobrega, 24 de setembre del 2018.- Tot fa pensar que les condicions meteorològiques permetran que enguany sigui una bona temporada pel que fa a la collita de bolets. Aquesta excel·lent notícia no ha passat desapercebuda, i des del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet ja preparen una gran varietat d’elaboracions que es podran tastar durant la celebració de la campanya gastronòmica ‘Tocats pels bolets’.

Així doncs, de l’1 al 31 d’octubre, 18 restaurants del col·lectiu gastronòmic empordanès oferiran uns menús en els quals els bolets -provinents dels massissos de les Gavarres, el Montgrí, les Cadiretes i també dels turons que decoren la comarca- en seran els principals protagonistes.

Els menús de ‘Tocats pels bolets’, que oscil·len entre els 48 i els 70€, inclouran dos entrants, dos plats principals, dos postres i també els vins o caves, les aigües i els cafès. En aquest sentit, els menús es podran maridar amb productes dels cellers Clos d’Agon, Mas Oller, Perelada, Gramona, Llopart i Rovellats.

Les diverses elaboracions, fetes amb productes de temporada i de proximitat com carbasses, magranes, ocells i bacallà, entre d’altres, es podran tastar durant tot el mes d’octubre a 12 municipis del territori: Begur, Pals, Platja d’Aro, Corçà, Llafranc, l’Escala, Llagostera, Regencós, Madremanya, Palafrugell, Palamós i Torrent.

Aquesta iniciativa gastronòmica, que enguany serà ‘Tocats pels bolets’, va sorgir fa dos anys, però la sequera del 2016 i 2017 va impossibilitar la seva celebració. Per aquest motiu, es preveu que aquesta tardor la campanya sigui molt ben rebuda i esperada tant pel públic nacional com forà.