Presentació noves accions de promoció tardor 2016

Notícies > Presentació noves accions de promoció tardor 2016

Presentació noves accions de promoció tardor 2016

El dijous 28 de setembre es van presentar les noves accions de promoció de la Cuina de l'Empordanet al Mas de Torrent Hotel & Spa de Torrent, amb la presència dels xefs i personal dels restaurants, mitjans de comunicació i representants del sector del cava i del sector empresarial. 

La presentació va estar conduïda pel president del col·lectiu Toni Izquierdo i el gerent del Grup Costa Brava Centre Martí Sabrià. 

En primer lloc, es va fer una recorregut per la trajectòria de la Cuina de l'Empordanet, que porta més de 20 anys promocionant la cuina del territori i que fou el primer col·lectiu de cuina català que es va constituir com a tal. Entre les accions habituals que duu a terme es van destacar la campaña Sopars Maridats, el Torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf, i la Garoinada a Tamariu. 

Pel que fa a les novetats, es va presentar el nou website, el nou material audiovisual i la campanya gastronòmica de tardor "Tocats per les bombolles" que es durà a terme durant tot el mes d'octubre. 

Un cop acabada la presentació, els assistents van poder degustar als jardins del Mas de Torrent un esmorzar realitzat pels cuiners del col·lectiu i diferents tipus de caves dels cellers participants a "Tocats per les bombolles".