La 7a edició de 'Sopars Maridats' supera el miler d'assistents

Notícies > La 7a edició de 'Sopars Maridats' supera el miler d'assistents

La 7a edició de 'Sopars Maridats' supera el miler d'assistents

Vall-llobrega, 4 de juny del 2019.- El passat divendres 31 de maig, els restaurants Casamar (Llafranc) i Empòrium (Castelló d’Empúries) van acollir la cloenda de la 7a edició dels ‘Sopars Maridats’, una campanya gastronòmica que enguany ha rebut la visita de 1.051 persones. Durant cada divendres -del 8 de febrer al 31 de maig- els comensals han tingut l’oportunitat de tastar els menús confeccionats pels restaurants de La Cuina de l’Empordanet, La Cuina del Vent, i els cellers de la DO Empordà.

Com en edicions anteriors, s’ha volgut donar protagonisme a un producte de proximitat i de qualitat. En aquest cas, la Poma de Girona ha estat el fil conductor de la campanya. En total s’han celebrat 30 àpats -amb preus d’entre 45 i 65 euros- confeccionats per parelles formades per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins de cada menú.  

De la mà dels professionals dels restaurants participants, els assistents han pogut gaudir d’uns menús elaborats, de qualitat i fets amb productes del territori. En definitiva, han pogut degustar el paisatge empordanès a taula.

Els ‘Sopars Maridats’ s’han realitzat als diferents restaurants de La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent, i sempre amb l’acompanyament de vins de la DO Empordà i Olis de l’Empordà (DOP).

 

Origen dels ‘Sopars Maridats’

Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica en un sentit total, empordanesa i d’alta qualitat. També d’enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa. Així com d’aconseguir dinamitzar el sector en una època de l’any on hi ha poc moviment turístic a la zona, mobilitzant els públics locals i nacionals.

En el transcurs dels ‘Sopars Maridats’ els usuaris han pogut trobar i descarregar tota la informació sobre la campanya així com els menús, que s’han anat penjant esglaonadament atès que aquests han estat elaborats amb productes de temporada.  A més, al llarg de la campanya gastronòmica també s’han potenciat les xarxes socials, i les etiquetes emprades han sigut: #soparsmaridats2019 #cuinaempordanet #cuinadelvent i #doemporda.

La campanya ha comptat amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya; l’Agència Catalana de Turisme; el Patronat de Turisme Costa Brava Girona; els Consells Comarcals del Baix i l’Alt Empordà; la DO Empordà; i l’Institut Català de la Vinya i el Vi. 

Entrades recents

21 JUN 2019
La Cuina de l'Empordanet col·labora en el llibre 'Història de la cuina catalana i occitana' de Vicent Marqués

03 JUN 2019
La 20a edició del 'Cuina i Golf' aplega prop de 250 persones, entre cuiners, esportistes, actors, periodistes i personalitats del sector turístic i empresarial

05 NOV 2018
Més de mig miler de menús servits durant la campanya gastronòmica ‘Tocats pels bolets'

24 OCT 2018
Tres restaurants del col·lectiu ‘La Cuina de l'Empordanet', finalistes dels premis CARTAVÍ 2018

24 SEPT 2018
De l'1 al 31 d'octubre arriba la campanya gastronòmica ‘Tocats pels bolets'

20 SEPT 2018
Es presenta la nova guia del col·lectiu La Cuina de l'Empordanet

14 JUN 2018
Més de 200 persones en la 19a edició del Torneig Cuina i Golf

02 MAR 2018
'Sopars empordanesos a 4 mans': olors y gustos a les millors taules de Barcelona

01 MAR 2018
Arranca la 6a edició de la campanya gastronòmica ‘Sopars Maridats'

04 OCT 2017
Cuina de tardor i bombolles

29 JUN 2017
250 persones a la 18a edició del Cuina i Golf

13 JUN 2017
El binomi cuina i vi es consolida

14 FEB 2017
Engega la 5a edició de la campanya gastronòmica Sopars Maridats

02 NOV 2016
Bona acollida de la campanya gastronòmica "Tocats per les bombolles! "

28 SEPT 2016
Presentació noves accions de promoció tardor 2016

13 JUN 2016
Clou la 4a edició de la campanya gastronòmica "Sopars Maridats" amb prop d'un miler d'assistents

06 JUN 2016
Gran èxit de participació a la 17a edició del Cuina i Golf