La Blanca

Els restaurants > La Blanca

RESTAURANT LA BLANCA

C/ Francesc de Blanes, 4 – Llafranc
Tel. 972 30 03 66
info@hotel-llevant.com
www.hotel-llevant.com

Facebook    Twitter    Instagram

Situat al passeig de Llafranc i amb vistes al mar, el restaurant La Blanca és la nova proposta de la família Farrarons en la que el producte és el protagonista principal. Seguint la tradició d'anar a plaça iniciada per La Blanca en els anys 30, la seva proposta gastronòmica es fonamenta en ingredients frescos, de temporada i de proximitat. Complementa la seva carta amb una acurada selecció de vins.  

Especialitat de cuina: cuina empordanesa actualitzada
Descans setmanal: dimarts
Vacances: de novembre a mitjans de gener
Preu mitjà carta: 30,00 €
Menús disponibles: Menú degustació i menús segons campanya gastronòmica

Cap de cuina

Eneko Agote

Nascut a lo viejo de Donosti i nét de pescadors, ha crescut entre la bona gastronomía basca. De jove entra a estudiar al Cebanc, a la seva ciutat natal, però al conèxer una empordanesa, creua la península i fa temporada al Sa Punta. Al setembre comença un stage al Celler de Can Roca, on finalment s’hi queda 1 any i mig com a cap de partida. Després, un viatge d’onze mesos per Sud-Amèrica el porta a treballar 5 mesos al Ámaz, especialitzat en cuina amazónica, i a fer una estada a Casa Moreira, del xef peruà Gastón Acurio. A la tornada, s’incorpora al Llevant, inciant aquest nou projecte de La Blanca.

Cap de sala

Enara Farrarons

Ha crescut entre les parets del Llevant, ja que forma part de la quarta generació de la familia Farrarons. Haver estat envoltada de gent de tot el món i la seva gran curiositat la porten a estudiar Antropologia Social a Donosti, però acaba estudiant un Máster en Direcció d’allotjaments turístics a Barcelona. Compleix el seu somni i se’n va a viatjar per Sud-Amèrica on treballa dins el sector hoteler a Lima. A la seva tornada s'uneix a aquesta nova etapa del Llevant.