La BLANCA

RESTAURANT

LA BLANCA

C. Francesc de Blanes, 4 - Llafranc
Tel. 972 30 03 66
info@hotel-llevant.com
www.hotel-llevant.com

El restaurant La Blanca proposa que el producte sigui sempre el protagonista, amb els millors ingredients, frescos i de mercat. Una combinació entre les arrels de l’Empordà i la cuina basca, amb influències europees i sud-americanes, acompanyada d’una extensa carta de vins. Situat davant la platja de Llafranc, té un menjador interior i una àmplia terrassa. Un clàssic de la Costa Brava.

D’octubre a abril tancat cada vespre i els dijous. Obert la resta de l’any migdies i nit

Vacances de novembre a mitjans de gener

CAP DE CUINA
ENEKO AGOTE

Nascut a “lo viejo” de Donosti i nét de pescadors, ha crescut entre la bona gastronomia basca. De jove entra a estudiar al Cebanc, a la seva ciutat natal, però al conèixer una empordanesa, creua la península i comença la seva trajectòria professional en aquestes terres.

Després d’un any i mig com a cap de partida al Celler de Can Roca emprèn un viatge d’onze mesos per Sud-Amèrica que el porta a descobrir cuines molt diferents. Destaquen la seva temporada al restaurant Ámaz, especialitzat en cuina amazònica, i a Casa Moreira, del xef Gastón Acurio, tots dos a Lima.

A la tornada, s’incorpora al Llevant, iniciant aquest nou projecte de La Blanca.

CAP DE SALA
MARC FARRARONS

Part de la quarta generació de l’Hotel Llevant de Llafranc, creix entre les parets d’aquesta casa sentint l’ofici des de ben petit.

Després de vàries temporades treballant a la sala, decideix marxar per conèixer món i seguir formant-se fora. Sidney, Montpeller i Londres li donen l’oportunitat d’aprendre, treballar i comprovar que això és el que vol fer.

Passen gairebé 9 anys fins que torna per agafar el relleu generacional i fer néixer La Blanca juntament amb l’Eneko i la seva cosina Enara.

 

C/ Del Turisme 1, 17253 Vall-llobrega (Girona)

© Cuina de l’Empordanet. All rights reserved.