EL ROSER 2

RESTAURANT

EL ROSER 2

Pg. Lluís Albert, 1 - L’Escala
Tel. 972 77 11 02
restaurant@elroser2.com
www.elroser2.com

El Restaurant El Roser 2 situat en una de les badies més maques del món, fou fundat l’any 1982 per Rafel Sabadí Hereu i la seva dona Angelina Vilà. No va tardar a ser un referent a la zona gràcies a la seva excel·lent matèria prima, la seva cuina i la seva privilegiada situació davant el mar. Actualment Jordi Sabadí i la seva dona Nuri Pons regenten el restaurant continuant amb la mateixa filosofía: bon servei, bon producte i una cuina adaptada als gustos actuals.

Tancat diumenge nit, dimarts nit, i dimecres (excepte festius, juliol i agost)

Obert tot l’any

CAP DE CUINA
JORDI SABADÍ

Format a l’Escola Superior d’Hostaleria i Turisme de Sant Pol de Mar, des de ben jove ha estat vinculat a la cuina dels dos establiments familiars. Des de l’any 2001,  és el cap de cuina del Restaurant Roser 2. Ha participat en varis seminaris i congressos, promocionat territori i cuina tant arreu del país com a l’estranger. Practica una cuina d’arrels empordaneses, respectuosa amb el producte. Obert també a les noves tècniques i tendències, revisa el receptari empordanès per donar-li el seu propi segell fent una cuina marinera personalitzada sensible als canvis estacionals.

CAPS DE SALA
JOHNNY STEVEN SORIA - NURI PONS

Aviat farà 20 anys que en Johnny Steven forma part de l’equip del Roser 2 . Amb aquest temps ha acumulat experiència, coneixements i entén perfectement la filosofia i escència de la casa.

La Nuri, esposa d’en Jordi Sabadí, anteriorment havia dirigit la casa de colònies el Pou del Glaç. Entra a treballar a l’Hostal El Roser , antiga casa fonda propietat en aquells moments de la família, i des de principis del 2019 s’incorpora a l’equip de sala del Roser 2.

C/ Del Turisme 1, 17253 Vall-llobrega (Girona)

© Cuina de l’Empordanet. All rights reserved.