DIFERENT

RESTAURANT

DIFERENT

C. Pi i Ralló, 10 - Begur
Tel. 972 622 391
www.diferentrestaurant.com

El Diferent Restaurant està dirigit actualment pels germans Marc i Laia Caner, quarta generació d’una família de plena vocació gastronòmica a Begur. Tots dos tenen una trajectòria professional d’alt nivell i experiència en restaurants de prestigi. Proposen una cuina d’art que uneix tradició, modernitat, creativitat i noves tecnologies per tal de fer possibles experiències diferents al nostre paladar a través de productes de qualitat i proximitat.

Tancat dilluns tot el dia i dimarts migdia

Vacances gener i febrer

CAP DE CUINA
MARC CANER

Nascut a Begur, representa la quarta generació d’una família de restauradors. Ja de ben petit jugava entre els fogons. Després d’una temporada apartat del l’hostaleria decideix tornar i estudiar a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona. Després de passar per restaurants com el Casamar o Tickets, entre d’altres, decideix obrir el seu propi negoci, el Diferent restaurant. Finalment, al cap de 5 anys, el restaurant es trasllada al restaurant familiar de sempre.

 
CAP DE SALA
LAIA CANER

Igual que el seu germà, és de la quarta generació d’una família de restauradors. Criada entre menjadors, va estudiar el curs de sommelier a l’EHT de Girona. Un cop acabat comença un viatge que la porta per El Bulli, Tickets, 41º, Malcontenta, La Calèndula , o Mas de Torrent, entre d’altres. Al final acaba dins el projecte del Diferent restaurant i tirant endavant el negoci familiar

C/ Del Turisme 1, 17253 Vall-llobrega (Girona)

© Cuina de l’Empordanet. All rights reserved.