Clou la 4a edició de la campanya gastronòmica "Sopars Maridats" amb prop d'un miler d'assistents

Notícies > Clou la 4a edició de la campanya gastronòmica "Sopars Maridats" amb prop d'un miler d'assistents

Clou la 4a edició de la campanya gastronòmica "Sopars Maridats" amb prop d'un miler d'assistents

Divendres 10 de juny va cloure la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats”, una iniciativa que es va celebrar cada divendres des del 12 de febrer al 10 de juny al restaurants de la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent amb els cellers de la DO Empordà.

En aquesta quarta edició, es van dur a terme un total de 30 sopars als restaurants dels dos col·lectius gastronòmics, amb els 26 cellers participants de la Denominació d’Origen Empordà, els quals van aplegar prop d’un miler de persones. Amb aquest bon resultat, que va creixent any rere any,  es fa palès la consolidació de la campanya entre el públic final, cada vegada més interessat en al proposta del maridatge.

La campanya, impulsada per la Cuina de l’Empordanet, va néixer amb l’objectiu de mobilitzar el públic en una època de l’any on hi ha menys afluència, i també de buscar sinèrgies i treball conjunt amb els elaboradors vinícoles de la zona, en aquest cas, els cellers adscrits a la DO Empordà. Aquest binomi que conforma la cuina i el vi empordanès esdevé una proposta gastronòmica de la zona en un sentit absolut i de primera qualitat,  cosa que es reflecteix amb els resultats d’assistència, que van augmentant cada any.

A banda del públic local, els sopars van comptar amb l’assistència de públic ocasional, com turistes que es trobaven a la zona o visitants de cap de setmana. També personalitats del món vitivinícola, gastronòmic i mitjans de comunicació.

La campanya compta amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Català de la Vinya i el Vi.