Sa Punta

Els restaurants > Sa Punta

RESTAURANT SA PUNTA

C. Sa Punta d'es Forn, 20  – Platja de Pals, Begur
Tel. 972 66 73 76
sapunta@hotelsapunta.com
www.hotelsapunta.com

Facebook

Restaurant situat prop de la Platja de Pals, disposa de diversos menjadors i d’una gran terrassa vora la piscina d’aigua de mar rodejada d’amplis jardins. La seva proposta gastronòmica es fonamenta en productes de mercat, amb unes àmplies cartes de cuina tradicional i de vins i caves. 

Especialitat de cuina: cuina de mercat de temporada i de proximitat
Descans setmanal: obert cada dia
Vacances: novembre
Preu mitjà carta: 50,00 - 60,00€
Menús disponibles: Menú degustació

Cap de cuina

Jaume Font - Ivan Beumala

En Jaume Font és el cap de cuina i propietari del restaurant Sa Punta, amb una gran experiència culinària de més de 40 anys com a cap de cuina a diferents llocs reconeguts tant per la premsa nacional com internacional. Situat a totes les guies gastronòmiques del país.
Té recolzament laboral d’un deu a la cuina, l'Ivan Beumala, que porta 10 anys a la cuina del Sa Punta amb en Jaume i amb una experiència laboral molt reconeguda, treballant amb els Germans Porcel (3 estrelles Michelin), al restaurant Abac (3 estrelles Michelin), amb en Nandu Jubany, amb en Carles Gaig, etc...

Cap de sala

Josep Font

Persona dinàmica i professional i el seu repte és fer feliç a totes les persones que visiten el restaurant Sa Punta per poder gaudir d’una bona vetllada i una feliç estada amb un tracte ben familiar i proper.