Sa Punta

Els restaurants > Sa Punta

RESTAURANT SA PUNTA

Urb. Sa Punta, C/ dels Forns, 21  – Platja de Pals
Tel. 972 63 64 10
sapunta@hotelsapunta.com 
www.hotelsapunta.com

Facebook

Restaurant situat prop de la Platja de Pals, disposa de diversos menjadors i d’una gran terrassa vora la piscina d’aigua de mar rodejada d’amplis jardins. La seva proposta gastronòmica es fonamenta en productes de mercat, amb unes àmplies cartes de cuina tradicional i de vins i caves. 

Especialitat de cuina: cuina de mercat de temporada i de proximitat
Descans setmanal: obert cada dia
Vacances: obert tot l’any
Preu mitjà carta: 50,00 - 60,00€
Menús disponibles: Menú degustació

Cap de cuina

Jaume Font - Ivan Beumala

Cap de cuina i propietari amb una gran experiència culinària de més de 40 anys com a cap de cuina a diferents llocs i reconeguts tant per la premsa nacional com internacional. Situat a totes les guies gastronòmiques del país.
Té recolzament laboral d’un deu a la cuina, Ivan Beumala, que porta 10 anys a la cuina del Sa Punta amb en Jaume i amb una experiència laboral molt reconeguda, treballantamb els Germans Porcel (3 estrelles Michelin), al restaurant Abac (2 estrelles Michelin), amb en Nandu Jubany o en Carles Gaig,  etc...

Cap de sala

Josep Font

Persona dinàmica i professional i el seu repte és fer feliç a totes les persones que visiten el restaurant Sa Punta per poder gaudir d’una bona vetllada i una feliç estada amb un tracte ben familiar i proper.