Mas dels Arcs

Els restaurants > Mas dels Arcs

RESTAURANT MAS DELS ARCS

Ctra. C-31, km. 328  – Palamós
Tel. 972 31 51 35
info@masdelsarcspalamos.com
www.masdelsarcspalamos.com

Facebook    Twitter    Instagram

Restaurant familiar situat prop de Palamós, disposa de varis menjadors i d’una pèrgola exterior per a l’estiu. La seva proposta es fonamenta en el producte de territori i de temporada, tractat amb senzillesa i honestedat. Complementa els seus plats una acurada selecció de vins. 

Especialitat de cuina: cuina mediterrània de proximitat 
Descans setmanal: dilluns nit i dimarts
Vacances: gener i febrer
Preu mitjà carta: 40,00 €
Menús disponibles: Menú diari, menú cap de setmana i menús temàtics en temporada (gamba, escamarlà, etc.)

Cap de cuina

Toni Izquierdo

En Toni Izquierdo Cruellas es va formar a l’Escola d’Hostaleria de Girona els anys 75 i 76. Continua la seva formació a l’Escola Superior d’Hostaleria i Turisme de Madrid els anys 77 i 78. Acabats els estudis, realitza un stage al País Basc durant 6 mesos en diferents restaurants de renom, tant de cuina tradicional com de cuina amb estrella. També fa stages a varis restaurants de França. També va exercir durant 2 anys com a professor de cuina a l’Escola Superior de Turisme de Sant Pol de Mar. Des l’any 1980 regenta el restaurant Mas dels Arcs conjuntament amb l’Anna Maria, la seva esposa. 

Cap de sala

Anna Maria Palacios

Formada al Restaurant Mas dels Arcs, assisteix a diferents cursos d’enologia i sommelier, formatges, olis, etc. És propietària de l’establiment juntament amb el seu marit, Toni Izquierdo. El fill d’ambdós, en Xavi Izquierdo, col·labora en diferents tasques al restaurant com a suport als seus pares.