Mas de Torrent

Els restaurants > Mas de Torrent

RESTAURANT MAS DE TORRENT

Afores de Torrent, s/n  – Torrent
Tel. 972 30 32 92
restaurant@mastorrent.com
www.hotelmastorrent.com

Facebook    Instagram

Restaurant del reconegut Hotel Mas de Torrent, situat al cor de l’Empordà en un entorn incomparable. Ofereix una proposta gastronòmica fonamentada en la cuina del paisatge i l’estacionalitat però amb llenguatge i tècniques d’avantguarda. Es nodreix dels productes que ofereix el mar i els camps i hortes de l’Empordà. Disposa d’un acurat celler amb més de 400 referències. 

Especialitat de cuina: cuina catalana 
Descans setmanal: obert cada dia
Vacances: gener i febrer
Preu mitjà carta: 65,00 €
Menús disponibles: Menú degustació

Cap de cuina

Josep Boatella

En Josep Boatella és un apassionat de la cuina tradicional que sempre ha apostat pels productes de proximitat i de temporada. La seva àmplia carrera professional va començar a la dècada dels 80 i des d'aleshores, ha treballat a restaurants com La Taverna del Mar, El Far de Sant Sebastià o el Restaurant Neguri. 

Com a amant del món culinari, en Josep no va deixar passar l'oportunitat de participar a stages professionals a llocs com l’hotel de París o l’hotel Iruña Park. A més, Boatella també ha participat en concursos d'àmbit estatal i internacional com la Confraria de La Chaine des Rôtisseurs. 

Actualment ens proporciona una cuina tradicional i de proximitat al Mas de Torrent, on podem gaudir dels tocs internacionals que ha anat adquirint al llarg de la seva trajectòria.