Llevant

Els restaurants > Llevant

RESTAURANT LLEVANT

C/ Francesc de Blanes, 5 – Llafranc
Tel. 972 30 03 66
info@hotel-llevant.com
www.hotel-llevant.com

Facebook    Twitter    Instagram

Restaurant situat davant de la platja de Llafranc amb menjador interior i àmplia terrassa. Totalment reformat, és un dels establiments clàssics de la Costa Brava. Proposa una cuina típica actualitzada utilitzant els millors productes de mercat, amb l’essència de la cuina empordanesa i de temporada, que complementa amb una extensa carta de vins. 

Especialitat de cuina: cuina empordanesa actualitzada
Descans setmanal: obert cada dia
Vacances: novembre
Preu mitjà carta: 30,00 €
Menús disponibles: Menú degustació i menús segons campanya gastronòmica

Cap de cuina

Kim Farrarons

Amb 15 anys comença a l’Escola d’Hostaleria de Madrid. Quan finalitza els seus estudis, decideix agafar experiència més enllà del negoci familiar i comença un llarg recorregut per diferents restaurants tant de Catalunya, com de França i Anglaterra.  Actualment, compleix més de 20 anys al capdavant de la cuina de l’Hotel Llevant oferint una proposta tradicional però amb tocs de modernitat. 

Cap de sala

Josep Farrarons

Es trasllada a Madrid a l’edat de 15 anys per iniciar els seus estudis a l’Escola d’Hostaleria de Madrid. Acabat el curs, es trasllada a Barcelona per estudiar al CETT. Igual que el seu germà, agafa experiència al sector hoteler treballant en diversos hotels com el Ritz de Barcelona i el Gleneagles d’Escòcia. A la seva esquena, 30 anys d’experiència com a cap de sala de l’Hotel Llevant.