La Plaça

Els restaurants > La Plaça

RESTAURANT LA PLAÇA

C/ Sant Esteve, 17- Madremanya
Tel. 972 49 04 87
info@restaurantlaplaca.com
www.restaurantlaplaca.com

Facebook    Twitter    Instagram

Restaurant situat en una casa de poble just al peu de les Gavarres, disposa d’un acollidor espai interior i d’una magnífica terrassa. Ofereix una cuina basada en el producte de proximitat aprofitant la qualitat dels productors de la zona, acompanyada d’una àmplia selecció de vins on s’emfatitzen els de la nostra terra. 

Especialitat de cuina: cuina d'autor 
Descans setmanal: dilluns, dimarts i dimecres d’octubre a maig. Els dimarts de maig i juny. Els dimarts al migdia de juliol. Els migdies laborables a l'agost.
Vacances: mitjans gener a mitjans febrer
Preu mitjà carta: 50,00 €
Menús disponible: Menú degustació i Menú textures

Cap de cuina

Vicenç Fajardo

Vicenç Fajardo, un cuiner amb la ment molt oberta i que sovint ho reflecteix als seus plats; per a ell la cuina no té límits. Va començar a moure’s entre fogons des de ben petit quan vivia a Austràlia, i en tornar a la seva terra natal va arrossegar la seva passió per la cuina. És l'actual president del col·lectiu La Cuina de l'Empordanet.

Cap de sala

Mònica Farré

La Mònica juntament amb en Vicenç formen el tàndem al capdavant del restaurant. Formada als Jesuïtes de Sarrià i amb experiència laboral a restaurants d’arreu de Catalunya i Europa és a més la sommelier del restaurant. Ella personalment tria cadascun dels vins de l’extensa carta de la qual disposen.