La Gamba

Els restaurants > La Gamba

RESTAURANT LA GAMBA

Pl. Sant Pere, 1 – Palamós
Tel. 972 31 46 33
restaurant@lagambapalamos.com
www.lagambapalamos.com

Facebook

Restaurant situat en un edifici històric construït per la companyia G. Eiffel, prop del port de Palamós i amb vistes al mar, disposa de tres menjadors i una terrassa. La seva oferta gastronòmica es basa en la cuina feta amb productes locals i amb la gamba de Palamós com a producte estrella. El seu celler ofereix una extensa selecció de vins de la zona, nacionals i internacionals.  

Especialitat de cuina: cuina tradicional marinera
Descans setmanal: dimecres, excepte mesos d'estiu
Vacances: dues setmanes al novembre i dues al febrer
Preu mitjà carta: 45,00 - 50,00  €
Menús disponibles: Menú mariner, Menú ranxo de pescadors i Menú "de nit més que tapes"

Cap de cuina

Daniel Cortez

Nascut el desembre del 1968, Daniel Cortez i Garcia va cursar els seus estudis a l'Escola d'Hostaleria de Sabadell, i des del 1987 sempre ha treballat davant dels fogons. Els inicis de la trajectòria de Cortez els trobem com a ajudant de cuina a restaurants de la seva ciutat natal. Més tard, amb més experiència, ja exerceix com a cuiner primer i després com a cap de partida d'altres restaurants de més nivell gastronòmic. I com tota persona vàlida, David Cortez va viure l'experiència enriquidora de crear i explotar el seu propi negoci al llarg de 7 anys. En l'actualitat, Cortez és cap de cuina del Restaurant La Gamba de Palamós, un dels establiments més emblemàtics de la Costa Brava. 

Cap de sala

Elsa Castelló

Amb una dilatada experiència en el món de les relacions públiques i el màrqueting. Està contribuint generosament en el benestar físic i social del municipi de Palamós. Elle parle français. She speaks English. Des de fa unes temporades que treballa amb l’equip del Restaurant La Gamba. L’Elsa us escoltarà i us ajudarà a prendre la millor elecció en el vostre àpat.