La Gamba

Els restaurants > La Gamba

RESTAURANT LA GAMBA

Pl. Sant Pere, 1 – Palamós
Tel. 972 31 46 33
restaurant@lagambapalamos.com
www.lagambapalamos.com

Facebook

Restaurant situat en un edifici històric construït per la companyia G. Eiffel, prop del port de Palamós i amb vistes al mar, disposa de tres menjadors i una terrassa. La seva oferta gastronòmica es basa en la cuina feta amb productes locals i amb la gamba de Palamós com a producte estrella. El seu celler ofereix una extensa selecció de vins de la zona, nacionals i internacionals.  

Especialitat de cuina: cuina tradicional marinera
Descans setmanal: dimecres, excepte mesos d'estiu
Vacances: dues setmanes al novembre i dues al febrer
Preu mitjà carta: 45,00 - 50,00  €
Menús disponibles: Menú mariner, Menú ranxo de pescadors i Menú "de nit més que tapes"

Cap de cuina

Alex Muñoz

L'Alex és el millor exemple per demostrar que si estimes aquest ofici, pots arribar molt lluny. Va començar de zero, com a aprenent de cuina en pràctiques, provinent de l'Escola d'Hostaleria i passant per a totes les partides de la cuina com a cuiner i llavors com a cap de partida, per acabar dirigint la cuina del Restaurant La Gamba. Curiós, inconformista, interessat, dedicat, humil... i uns quants més adjectius com a virtuts que, sumats a la seva dedicació, faran d'ell, sens dubte, un professional amb projecció de millora.

Cap de sala

Elsa Castelló

Amb una dilatada experiència en el món de les relacions públiques i el màrqueting. Està contribuint generosament en el benestar físic i social del municipi de Palamós. Elle parle français. She speaks English. Des de fa unes temporades que treballa amb l’equip del Restaurant La Gamba. L’Elsa us escoltarà i us ajudarà a prendre la millor elecció en el vostre àpat.