La Costa

Els restaurants > La Costa

RESTAURANT LA COSTA

Av. Arenales de Mar, 3 – Platja de Pals
Tel. 972 66 77 40
info@resortlacosta.com
www.resortlacosta.com

Facebook    Twitter    Instagram

Restaurant situat dins el resort La Costa Golf & Beach, al cor de la Costa Brava i a pocs metres de la Platja de Pals, amb una gran terrassa sobre la magnífica piscina de l’hotel. Ofereix una cuina elaborada amb productes de la zona i del Mediterrani, complementada amb una extensa carta de vins. 

Especialitat de cuina: cuina mediterrània
Descans setmanal: obert cada dia
Vacances: de finals d’octubre fins al març
Preu mitjà carta: 45,00 €
Menús disponibles: Menú de l’arròs de Pals

Cap de cuina

Filip Geers

Ofereix una cuina mediterrània dinàmica i creativa, elaborada amb productes de proximitat. Cap de cuina al Resort La Costa des del maig de 2013. Format a l’Escola d’Hosteleria de Girona ha treballat en diverses cuines com les dels restaurants Les Panolles (Sta.Cristina), Hotel Sa Punta (Begur), Espai Verd (La Bisbal d’Empordà), Mas de Torrent (Torrent) o regentant el seu propi restaurant de tapes “EL Tastet” (Begur). Ha pogut ampliar la seva experiència en altres països realitzant estades a l’Hotel Hilton de Shinjuku (Tokio), Hotel Le Grand Ecuyer (França) o a l’hotel Hirschen (Alemanya). 

Cap de sala

Joan Oller

Àmplia experiència en hostaleria durant més de 20 anys. Ha realitzat estades al Restaurant Drolma i en diversos hotels d’Anglaterra on va ampliar els seus coneixements i experiència en el servei de sala, així com el perfeccionament de l’idioma, fet que li ha permès créixer i millorar arribant en l’actualitat a ser el cap de sala a La Costa Golf & Beach Resort, on treballa des de fa més de 15 anys.