La Calèndula

Els restaurants > La Calèndula

RESTAURANT LA CALÈNDULA

C/ Nou, 2 - Regencós 
Tel. 972 30 38 59 
info@lacalendula.net 
www.lacalendula.net

Facebook    Twitter    Instagram

El restaurant La Calèndula està ubicat a l’antic teatre del poble medieval de Regencós, unit a l’Hotel del Teatre, al cor de la Costa Brava, envoltat de natura, entre el mar i la muntanya. La xef Iolanda Bustos i el seu equip interpreten a la cuina el millor producte de la zona amb creativitat i distinció, utilitzant herbes, flors, arrels i fruits silvestres que la xef recol·lecta i cultiva, per poder oferir un paisatge a cada plat. També disposa d’una gran vinoteca amb presència d’una acurada selecció de vins locals i del país. 

Especialitat de cuina: cuina natural de mercat i silvestre
Descans setmanal: de dilluns a dijous (excepte de juliol a setembre)
Vacances: del 20 de desembre a Setmana Santa
Preu mitjà carta: 55,00 €
Menús disponibles: Menú silvestre (excepte juliol i agost)

Cap de cuina

Iolanda Bustos

La Iolanda és una cuinera de terrer, empordanesa de naixement, compromesa amb el medi ambient, crea plats que connecten tradició amb avantguarda, barreja art i naturalesa redescobrint el valor del paisatge i la riquesa de la matèria primera de la zona. La seva missió és que las persones estimin la natura a través del seu sabor. 

Cap de sala i Sommelier

Carles Arribas - Salvador Casaseca

Carles Arribas, begurenc, ha viscut sempre el món de l'hosteleria i l'atenció al client. Treballa a La Calèndula des del primer dia, implicat i compromès amb la qualitat de servei. En Carles és el cap de sala del torn dels migdies.

Salvador Casaseca, director i somelier de La Calèndula. Dirigeix també la sala el torn de sopars i treballa a La Calèndula des del 2017, en Salvador és un osonenc enamorat de l'Empordà. Havia sigut xef, però les seves qualitats d'amfitrió el van fer passar-se a la sala i la direcció hotelera.