La Calèndula

Els restaurants > La Calèndula

RESTAURANT LA CALÈNDULA

C/ Nou, 2 - Regencós 
Tel. 972 30 38 59 
info@lacalendula.net 
www.lacalendula.net

Facebook    Twitter    Instagram

El restaurant La Calèndula està ubicat a l’antic teatre del poble medieval de Regencós, unit a l’Hotel del Teatre, al cor de la Costa Brava, envoltat de natura, entre el mar i la muntanya. La xef Iolanda Bustos i el seu equip interpreten a la cuina el millor producte de la zona amb creativitat i distinció, utilitzant herbes, flors, arrels i fruits silvestres que la xef recol·lecta i cultiva, per poder oferir un paisatge a cada plat. També disposa d’una gran vinoteca amb presència d’una acurada selecció de vins locals i del país. 

Especialitat de cuina: cuina natural de mercat i silvestre
Descans setmanal: abril, novembre i desembre obert de divendres a diumenge al migdia. Maig i octubre tancat dilluns nit, dimarts i dimecres
Vacances: del 20 de desembre a Setmana Santa
Preu mitjà carta: 55,00 €
Menús disponibles: Menú silvestre (excepte juliol i agost)

Cap de cuina

Iolanda Bustos

La Iolanda és una cuinera de terrer, empordanesa de naixement, compromesa amb el medi ambient, crea plats que connecten tradició amb avantguarda, barreja art i naturalesa redescobrint el valor del paisatge i la riquesa de la matèria primera de la zona. La seva missió és que las persones estimin la natura a través del seu sabor. 

CAP DE SALA

Jacint Codina

En Jacint ha trobat la seva vocació com a cap de sala al costat de la seva dona Iolanda Bustos, xef del Restaurant La Calèndula. Entre tots dos van obrir el restaurant a Girona el 2009 i el 2015 el van traslladar a Regencós juntament a l'Hotel del Teatre. Tot i ser de Tona (Osona) es declara un enamorat de l'Empordà.