Godard

Els restaurants > Godard

RESTAURANT GODARD

Passeig de Sant Pol, 119 - S'Agaró
T. 972 28 20 96
godardsagaro@gmail.com
https://godardsagaro.com/godard

     Facebook     Instagram

El Restaurant Godard, nom il·lustre del cel·luloide francès els anys 60, és un establiment petit i familiar situat al mig de la platja de Sant Pol, a S’Agaró, en un casa del 1890 transformada en restaurant davant un marc incomparable.

Godard marida l'amor per la cuina basada en el producte de temporada. També es basa en els productes que ofereix l’Empordà, acompanyats sempre de tot el que la gastronomia d'arreu del món pot oferir. La seva cuina vol conservar les tradicions però donant una espurna d’evolució, sempre respectant el producte de base.

Especialitat de cuina: cuina mestissa de territori i contemporània
Descans setmanal: dilluns tot el dia (del 20 de juny a l'11 de setembre) i diumenges, dimarts i dimecres a la nit 
Vacances: gener
Preu mitjà carta: 45,00 €
Menús disponibles: menú degustació, menú migdia setmanal i menú migdia caps de setmana

Cap de cuina

Xavi Madrona

En Xavi tenia dos grans passions: el cinema i la cuina. Amb els anys va decantar-se pels fogons però mantenint el toc romàntic del cinema, i d’aquí que li posés al restaurant el nom d'un dels seus directors preferits: Jean-Luc Godard.
​Mai ha passat per una escola de cuina però ha treballat a bons restaurants dels qual se n'ha nodrit, com el restaurant ‘Leku’ de Barcelona, el ‘Casamar’ de Llafranc, o el ‘Pujol’ de Mèxic, entre d'altres. De tots ells n'ha extret una cuina molt personal però a la vegada molt influenciada per totes les cases per on ha passat. La seva cuina combina la tradició i l’avantguarda, sempre respectant el producte del territori.

Cap de sala

Carme Álvarez

La Carme i en Javier són els pares d’en Xavi i tots tres comencen al Godard de Palamós l’any 2012. En Javier era l’encarregat de la part financera i la Carme feia de tot en les seves estones lliures, sempre fent costat al negoci familiar. És a mitjans del 2018 quan la Carme deixa el seu ofici de tota la vida (el tèxtil) per dedicar-se en cos i ànima a portar la sala del Godard, essent també la responsable dels vins. Ella és “la jefa”, qui fa que tot rutlli correctament.