Es Portal

Els restaurants > Es Portal

RESTAURANT ES PORTAL

Ctra. De Pals a Torroella, 17 – Pals
Tel. 972 63 65 96
info@esportalhotel.com
www.esportalhotel.com

Facebook    Twitter    Instagram

Restaurant situat a l’Es Portal Hotel Gastronòmic, una masia del s.XVI reformada, on el xef Joan Carles Sánchez aposta per una cuina de producte poc viatjat, tractat amb humilitat i delicadesa. Ofereix gastronomia empordanesa actualitzada amb el punt just de creativitat i està especialitzat en arròs de Pals i peix de la Costa Brava. Té una selecció dels millors vins de la DO Empordà, i bones referències d’altres zones productores de vins excepcionals. 

Especialitat de cuina: cuina empordanesa actualitzada de producte “poc viatjat”
Descans setmanal: dilluns de març a setembre. D'octubre a febrer obre els caps de setmana, festius i ponts
Vacances: inicis de febrer
Preu mitjà carta: 45,00 €
Menús disponibles: Menú degustació, Menú de temporada, Menú especial de l’arròs, Menú diari, Menú Som Gastronomia, Menús per a grups

Cap de cuina

Joan Carles Sánchez

Joan Carles Sánchez és el xef-director d’Es Portal Hotel Gastronòmic des del desembre de 2013, provinent del Portal de Mar, a Torroella de Montgrí. Format en restaurants de Catalunya, del País Basc i a l’Aula de Gastronomia de l’Empordà, es reivindica hereu de la cuina de taverna de Can Falet, a l’Estartit. Actualment és coorganitzador i promotor de diverses jornades gastronòmiques a Pals, col·labora amb Girona Excel·lent i el Patronat de Turisme Girona Costa Brava  i és vicepresident de la Unió d’Hostaleria i Turisme de Costa Brava Centre.

linkedIn

Cap de sala

Susanna Figueras - Laura Guerra

La Laura s’inicia en el món de l’hostaleria en un petit càmping de Calella de Palafrugell, combinant estudis amb la feina de cambrera. Posteriorment, va decidir dedicar-s’hi professionalment i va treballar en diferents hotels i restaurants de la zona i de la resta de Catalunya: Can Moragas, Mas de Torrent, Hotel del Teatre, Hotel Cal Tet, Hotel Clipper, La Pleta by Rafael Hoteles, Restaurant Portal de Mar i Restaurant Can Falet. Ha compaginat la feina amb cursos d’idiomes i de vins.