El Roser 2

Els restaurants > El Roser 2

RESTAURANT EL ROSER 2

Passeig Lluís Albert, 1 – L’Escala
Tel. 972 77 11 02 
restaurant@elroser2.com
www.elroser2.com

Facebook    Twitter

Restaurant situat al passeig de L’Escala amb amplis finestrals i vistes al golf de Roses i Empúries. Ofereix una cuina respectuosa amb el producte i la tradició, fonamentada en el receptari empordanès per a obtenir plats actuals, suggerents i imaginatius. La seva carta de vins aplega més de 600 referències tant nacionals com internacionals. 

Especialitat de cuina: cuina marinera personalitzada
Descans setmanal: tancat dimecres i diumenge nit (excepte juliol i agost)
Vacances: obert tot l'any
Preu mitjà carta: 55,00 €
Menús disponibles: Menú mariscada, Menú degustació i Menú de temporada

Cap de cuina

Jordi Sabadí

Format a l'Escola Superior d’Hostaleria i Turisme de Sant Pol de Mar, des de ben jove ha estat vinculat a la cuina dels dos establiments familiars. Des de l'any 2001,  és el cap de cuina del Restaurant Roser 2. Ha participat en varis seminaris i congressos, promocionat territori i cuina tant arreu del país com a l'estranger. Practica una cuina d'arrels empordaneses, respectuosa amb el producte. Obert també a les noves tècniques i tendències, revisa el receptari empordanès per donar-li el seu propi segell fent una cuina marinera personalitzada sensible als canvis estacionals.

Cap de sala

Rafel Sabadí

Cap de sala i sommelier de l’establiment. Campió i Subcampió del premi Tast per Parelles de Vila Viniteca. Millor Sommelier de Girona l'any 2010. Director del Tast a cegues pels premis Arrels de Vi. Coautor del llibre 'La Garnatxa de l’Empordà i altres vins dolços". En Rafel és diplomat en Turisme per la UdG, disposa del Certificat Oficial de Sommeliers de l’Escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona (ESHOB); certificat Level 2 Intermediate Award in wine and spirits de la WSET; certificat Level 3 International Higher in wine and spirits de la WSET. També és membre de l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS) i tastador oficial del Concours Mondial de Bruxelles (CMB).