Casamar

Els restaurants > Casamar

RESTAURANT CASAMAR

C/ del Nero, 3 - Llafranc
Tel. 972 30 01 04
info@hotelcasamar.net
www.hotelcasamar.net

Facebook    Twitter    Instagram 

Restaurant situat sobre la magnífica badia de Llafranc, disposa d’una terrassa amb espectaculars vistes. Posseïdor d’una estrella Michelin, ofereix una proposta de qualitat en la que el respecte pel producte i per la seva elaboració és prioritari. Complementa la seva oferta amb una carta de vins amb prop de 400 referències locals i internacionals.

Especialitat de cuina: cuina de mercat
Descans setmanal: tancat diumenge nit i dilluns (juliol i agost només dilluns) 
Vacances: de gener a mitjans d'abril
Preu mitjà carta: 40,00 - 70,00 €
Menús disponibles: Menú Punta d'en Blanc, Menú degustació i Menú diari​

Cap de cuina

Quim Casellas

linkedIn

En Quim pertany a la generació de joves que encara no arriben als 40 anys però que senten una irrenunciable passió per la cuina i tenen un entusiasme que dóna el toc màgic als seus treballs. De jove mai s'havia plantejat ser cuiner. Durant els estius treballava a l'hotel dels seus pares, el Casamar de Llafranc i, a l’hivern, un cop acabats els estudis, va anar a treballar amb en Joan Piqué, qui li va a descobrir la cuina i es va convertir en el seu mestre, el seu referent. També va passar per restaurants com Can Bosch de Cambrils, i per les cuines de grans xefs com Jean Luc Figueres, Carles Gaig, Joan Roca, Fermí Puig.... i considera que de tots ells ha pogut aprendre i adquirir una visió més àmplia que li ha permès atrevir-se a noves experiències.

Cap de sala

Maria Casellas

linkedIn

La Maria porta la vocació de servei a les venes. Germana de Quim Casellas, sempre ha treballat en el negoci familiar i ja des de ben petita jugava a ser cambrera. La Maria destaca per la seva simpatia i, al costat d'un equip de joves professionals, aporta frescor i naturalitat al Casamar essent una excel·lent ambaixadora de la cuina del seu germà.