Bo.TiC

Els restaurants > Bo.TiC

RESTAURANT Bo.TiC

Av. Costa Brava, 6 – Corçà
Tel. 972 63 08 69
M. 663 90 12 08

restaurant@bo-tic.com
www.bo-tic.com

Facebook    Twitter    Instagram

Restaurant a Corçà al bell mig de la plana de l’Empordà, que va rebre la seva primera estrella Michelin tan sols 2 anys després d’haver obert les seves portes. Ofereix una proposta gastronòmica creativa, d’autor, innovadora i compromesa, inspirada en l’essència de la cuina tradicional, complementada amb un excel·lent servei i celler. 

Especialitat de cuina: cuina d'autor 
Descans setmanal: diumenge nit, dilluns i dimarts
Vacances: 15 dies al febrer i 15 dies al novembre
Preu mitjà carta: 80,00 €
Menús disponibles: Menú degustació, Menú especial i El Petit menú

Cap de cuina

Albert Sastregener

Albert Sastregener i Cristina Torrent, companys de vida i de professió que, l’any 2007 amb 28 i 25 anys respectivament, van encetar una carrera meteòrica que els va portar a aconseguir una estrella Michelin quan no feia ni dos anys que havien obert portes. Tot i la seva joventut, ja abans d’obrir el Bo.TiC el bagatge professional d’ambdós era envejable. L’Albert va estar set anys formant-se a l’Escola d’Hostaleria de Girona, on va tenir en Joan Roca com a docent, i va passar també per l’Escola de Pastisseria d’Espai Sucre de Barcelona. Alhora, havia anat formant part dels equips de prestigiosos restaurants com l’Àbac, el Mas Pau, l’Aliança d’Anglès o La Cuina de Can Pipes, entre d’altres, i també va dur a terme diferents estades en altres països.

Cap de sala

Cristina Torrent

La Cristina, dissenyadora de moda i patronista, va combinar els seus estudis treballant els caps de setmanes i temporades d’estiu al Restaurant El Roser 2 i al Molí de l’Escala on es va especialitzar amb càterings. En arrencar el projecte del Bo.TiC, va fer el curs de sommelier a l’Escola d’Hostaleria de Girona amb un prestigiós professorat com Josep Roca, Delfí Sanahuja, Jaume Serra, Ferran Centelles, entre d’altres.