Aurum

Els restaurants > Aurum

RESTAURANT AURUM

Av. Cavall Bernat, 160  – Platja d’Aro
Tel. 972 82 84 29
hotelcpi@salleshotels.com
www.hotelcaladelpi.com

Facebook    Twitter     Instagram

Restaurant del Sallés Hotel & Spa Cala del Pi amb magnífiques vistes a la cala que dóna nom a l’establiment. Ofereix una cuina mediterrània i empordanesa, basada en productes frescos i de temporada,  que complementa amb una àmplia i esmerada carta de vins.  

Especialitat de cuina: cuina mediterrània i empordanesa
Descans setmanal: obert cada dia
Vacances: obert tot l’any
Preu mitjà carta: 65,00 €
Menús disponibles: Menús basats en els productes de cada estació d'octubre a maig

Cap de cuina

Enric Herce

linkedIn

L’Enric és un xef hereu de una saga de cuiners que, amb un cap extraordinàriament ben ordenat i una imaginació desbordant, realitza un món culinari propi basat en el receptari tradicional empordanès. Ha destacat sempre pel seu constant treball en la divulgació, exaltació i promoció de la cuina empordanesa i del col·lectiu que lògicament ho fa possible, els cuiners gironins. Tot això l’ha convertit en un personatge fonamental en el firmament gastronòmic de la comarca.

Cap de sala

Abel Varón

linkedIn

La vinculació cap al món de la gastronomia li arriba a través de la seva mare que, al seu país natal, sempre va estar darrera dels fogons. Després de formar-se en diferents universitats de turisme, la seva inquietud personal i professional el porten a poc a poc cap al món del vi. Es trasllada a Espanya i passa per diferents cadenes hoteleres i de restauració de renom a nivell nacional. Finalment, s'incorpora a la cadena Sallés Hotels, per fer-se càrrec del departament de restauració del Sallés Hotel & Spa Cala del Pi i especialment com a f&b i sommelier del seu restaurant Aurum.