Aradi

Els restaurants > Aradi

RESTAURANT ARADI

Av. Cavall Bernat, 115
17250 Platja d'Aro
T. 972 81 73 76
reserves@restaurantaradi.com
www.restaurantaradi.com

Restaurant- Marisqueria a Platja d’Aro, regentat per la família Comas des del 1963, és un dels establiments clàssics de la Costa Brava. Proposa una cuina basada en els productes de temporada i en els plats de la cuina tradicional. Disposa d’un celler propi amb una extensa varietat de vins de la DO Empordà, espanyols i internacionals, i de diverses terrasses per a gaudir dels àpats a la fresca. 

Descans setmanal: diumenge nit i dilluns (excepte juliol i agost)
Vacances: d'octubre a març
Preu mitjà carta: 40€ s/beguda
Preu menú: 18€ entre setmana, 25€ els caps de setmana i festius
Preu menú degustació: 40€ s/beguda

Cap de cuina

Blai Florensa

El xef Blai Florensa és un enamorat de la cuina tradicional catalana però també aposta per la innovació en la cuina moderna. Treballa el producte de territori donant valor a la marca del col·lectiu.
Durant la seva carrera professional ha estat treballant a diferents restaurants tant de Lleida, on es va formar, com de Girona. I també va realitzar un Stage al Restaurant Can Jubany de Calldetenes.
Ha rebut premis atorgats per la Federació d’Hostaleria de Lleida; 1r Premi del concurs per joves cuiners Àngel Moncusí, i 3r Premi al millor treball de cuina en el concurs joves cuiners Àngel Moncusí.

Cap de sala

Ricardo García

En Ricardo García té una ample experiència com a cambrer i cap de sala ja que ha estat treballant durant els últims 15 anys en el sector de l'hostaleria. S'ha format com a tècnic especialista en hostaleria i turisme, amb especialitat en sala.