Aradi

Els restaurants > Aradi

RESTAURANT ARADI

Av. Cavall Bernat, 115
17250 Platja d'Aro
T. 972 81 73 76
F. 972 81 62 79
info@restaurantaradi.com
www.restaurantaradi.com

Restaurant- Mariqueria a Platja d’Aro, regentat per la família Comas des del 1963, és un dels establiments clàssics de la Costa Brava. Proposa una cuina basada en els productes de temporada i en els plats de la cuina tradicional. Disposa d’un celler propi amb una extensa varietat de vins de la DO Empordà, espanyols i internacionals, i de diverses terrasses i d’un chill-out per a gaudir dels àpats a la fresca. 

Especialitat de cuina: cuina de mercat, marisc i peix
Descans setmanal: obert cada dia (hivern tancat diumenges vespre)
Vacances: gener
Preu mitjà carta: 35,00 - 40,00 €
Menús disponibles: Menú del dia (entre setmana). Menús de temporada: faves i pèsols (primavera), Menú marisc (estiu), Menú de bolets (tardor), Menú calçots (hivern)

Cap de cuina

Sergi Roca - Kevin Meisse

Kevin Meisse i Sergi Roca són dos xefs amb gran experiència en el treball en equip que es van conèixer treballant al Restaurant Ca l'Enric. Els xefs, amb la seva visió innovadora, pretenen aportar una nova experiència gastronòmica que no abandona la cuina tradicional que sempre ha tingut l'Aradi.

Sergi Roca, format a l'Escola d'Hostaleria de Girona i al Celler de Can Roca, ha treballat com a cap de partida al restaurant 21212 d'Edimburg i al Via Veneto de Barcelona, tots dos amb una estrella Michelin. També ha treballat al Celler de Can Roca (3 estrelles Michelin), a El Molí de L'Escala i al Restaurant Ca l'Enric.

Kevin Meisse és un cuiner especialitzat en pastisseria, format al Centre de Formació d'Aprenents de França com a cap xocolater. També s'ha format en tècniques modernes de pastisseria amb Jordi Puigvert i a l'École de Paris des Métiers de la Table com a BTM xocolater. Ha treballat en més de 15 restaurants, entre els que destaquen el 50 Days London By Albert Adrià i el restaurant barceloní Hoja Santa (1 estrella Michelin).

Cap de sala

Lluïsa Hospital

Nascuda a Bordils, Lluïsa Hospital porta més de 50 anys treballant al restaurant Aradi. Es va introduir com a cap de sala l’any 2012, càrrec que ocupa fins a l’actualitat.