Aquamare

Els restaurants > Aquamare

RESTAURANT AQUAMARE

Av. Arenales de Mar, 3 – Platja de Pals
Tel. 972 66 77 40
info@resortlacosta.com
www.resortlacosta.com

Facebook    Twitter    Instagram

Restaurant situat dins el resort La Costa Golf & Beach, al cor de la Costa Brava i a pocs metres de la Platja de Pals, amb una gran terrassa sobre la magnífica piscina de l’hotel. Ofereix una cuina elaborada amb productes de la zona i del Mediterrani, complementada amb una extensa carta de vins. 

Especialitat de cuina: cuina mediterrània
Descans setmanal: obert cada dia
Vacances: de novembre a març
Preu mitjà carta: 45,00 €
Menús disponibles: Menú de l’arròs de Pals

Cap de cuina

Toni Montalbán

Toni Montalbán, cap de cuina a La Costa Beach & Golf Resort i xef del restaurant Aquamare, compta amb una llarga trajectòria professional de 34 anys darrere dels fogons. El 1984, quan només tenia 16 anys, va començar la seva aventura al restaurant Montserrat Can Salvi com ajudant de cuina. Des d’aleshores es va enamorar de la professió i la va fer el seu estil de vida: evolucionant, treballant i formant-se amb cuina tradicional i cuina d’autor aprenent dels millors cada dia. Una vida plena de satisfaccions i orgull per la professió. 

Cap de sala

Joan Oller

Àmplia experiència en hostaleria durant més de 20 anys, en Joan Oller ha realitzat estades al Restaurant Drolma i en diversos hotels d’Anglaterra on va ampliar els seus coneixements i experiència en el servei de sala, així com el perfeccionament de l’idioma, fet que li ha permès créixer i millorar arribant en l’actualitat a ser el cap de sala a La Costa Golf & Beach Resort, on treballa des de fa més de 15 anys.