Arranca la 6a edició de la campanya gastronòmica ‘Sopars Maridats'

Notícies > Arranca la 6a edició de la campanya gastronòmica ‘Sopars Maridats'

Arranca la 6a edició de la campanya gastronòmica ‘Sopars Maridats'

El dimarts 27 de febrer es va dur a terme la presentació de la 6a edició de la campanya gastronòmica ‘Sopars Maridats’, organitzada pels col·lectius La Cuina de l’Empordanet, La Cuina del Vent i la Denominació d’Origen Empordà, al restaurant Plaça del Vi 7 de Girona.

Durant la presentació, es va donar a conèixer el calendari dels 31 sopars que es portaran a terme cada divendres -del 2 de març al 15 de juny- i que aniran a càrrec del binomi format per un restaurant i un celler empordanès.

A més, l’acte celebrat a la capital gironina també va servir per anunciar la novetat d’enguany: el fil conductor de la campanya serà el pa amb tomata i els olis de l’Empordà. D’aquesta manera, tots els sopars inclouran una d’aquestes elaboracions així com una degustació d’oli de la Denominació d’Origen Protegida Oli de l’Empordà. De fet, durant la presentació es va fer una petita degustació d’algunes elaboracions de pa amb tomata.

A la presentació dels 'Sopars Maridats' 2018 hi va assistir el president de La Cuina de l’Empordanet, Vicenç Fajardo; el president de la comissió tècnica del Consell Regulador de la DO Empordà, Antoni Roig; i el gerent de La Cuina del Vent, Carles Tubert. A més, també hi van ser presents cuiners dels dos col·lectius, representants dels cellers participants i mitjans de comunicació.