'Sopars empordanesos a 4 mans': olors y gustos a les millors taules de Barcelona

Notícies > 'Sopars empordanesos a 4 mans': olors y gustos a les millors taules de Barcelona

'Sopars empordanesos a 4 mans': olors y gustos a les millors taules de Barcelona

Durant els mesos de març i abril, quatre restaurants de La Cuina de l’Empordanet (Sa Punta, Casamar, Bo.TiC i La Calèndula) i quatre de Barcelona (Restaurant Gaig, Fermí Puig, Petit Comitè i Semproniana) s’uniran per impulsar els ‘Sopars empordanesos a 4 mans’.

Aquesta iniciativa, ideada per La Cuina de l’Empordanet i la DO Empordà -sota el projecte B de l’Empordà- pretén ser una experiència enogastronòmica conjunta, única i irrepetible.

Durant els dies 8 i 15 de març, i 5 i 12 d’abril, els restaurants de Carles Gaig, Fermí Puig, Nandu Jubany i Ada Parellada obriran les seves portes per oferir un menú inspirat en els millors productes de la gastronomia de mar i muntanya de l’Empordà. Els encarregats d’aportar el toc empordanès seran els xefs Jaume Font (Sa Punta), Quim Casellas (Casamar), Albert Sastregener (Bo.TiC) i Iolanda Bustos (La Calèndula).

Els vins també seran protagonistes durant la celebració dels ‘Sopars empordanesos a 4 mans’. I és que a cada experiència enogastronòmica s’hi sumarà una proposta vinícola creada per dos cellers de l’Empordà. Per aquesta primera edició dels ‘Sopars empordanesos a 4 mans’ es comptarà amb: Vinyes d’Olivardots, *laVinyeta, Clos d’Agon, Castell de Perelada, Celler Espelt i Vinyes dels Aspres , Hugas de Batlle i Arché Pagès.  

Per gaudir d’aquesta experiència 100% empordanesa, les entrades es poden aconseguir trucant als restaurants de Barcelona. El preu dels menús van dels 55 als 70 €/persona.